Bivši srpski fudbaler Duško Tošić oglasio se na društvenoj mreži Instagram citatom Ive Andrića posle intervjua njegove supruge Jelene Karleuše u kojem ga je spomenula u negativnom kontekstu. “Jadan je onaj koji mora nekoga da ponizi da bi sebe uzdigao”, piše u objavi bivšeg fudbalera. Podsetimo, Jelena je u intervjuu za Story pričala o braku sa Duškom Tošićem. – Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja se ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim.

 

Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteže svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji u vreme doživljavam od javnosti, da vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma „Minut“ na kraju kojom zahvaljujemo svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom – navela je između ostalog JK.

Žive boje koje su nekada oslikavale njihove živote sada su se pretvorile u nijanse sive, dosadne i beživotne. U tom trenutku Duško se zakleo da će se izdići iznad poniženja koje mu je nametnuto. Spoznaja da se njihova ljubav raspala pod teretom gorke ogorčenosti JK bila je gorka pilula za progutanje. Soba, nekada utočište topline i utjehe, sada je bila hladna i pusta. Tišina koja je uslijedila nakon JK-ovog otkrića kao da ga je ugušila, ostavljajući ga da zadiše.

 

 

Duškov um je jurio, očajnički tražeći odgovor, način da popravi ono što je razbijeno. Ali težina JK-ovih riječi prilijepila se za njega, kao neizbrisiva mrlja na njegovoj duši. Bol urezan na njegovom licu pričao je priču o ranjenom duhu, čovjeku koji je bio zaslijepljen osobom koju je držao najbliže svom srcu.