Nažalost, svjedočiti djelima dobrote prema onima koji su manje sretni na ulicama postala je neuobičajena pojava u današnje vrijeme. Pripremite se da vas ostave bez riječi i pojedinci koji su iskazali ovu dobronamjernost i pojedinci koji su je nastojali potkopati.

U našem današnjem društvu postoji neizgovoreno očekivanje reciprociteta kada je riječ o pružanju pomoći. Stoga, kada se dogodi incident koji je u suprotnosti s ovom normom, bez ikakvog temeljnog motiva osobne koristi, sve nas ostavlja u stanju šoka i nevjerice.

Svakodnevni susret sa sebičnošću nije nešto što bi trebalo biti norma za sve nas, a ova iznimna osoba svjedoči tome. Konkretno, suosjećajni mladi pojedinac prepoznao je trajno postojanje pojedinaca u našem društvu kojima je očajnički potrebna pomoć, bilo ona financijska ili vezana uz uzdržavanje, te je stoga pokrenuo uličnu inicijativu s namjerom da se hrani onima kojima je najpotrebnija. .

Mladić je odvojio dio hrane koju je pripremio i u blizini stavio natpis na kojem je pisalo: “Slobodno uzmite ovu hranu ako vam zatreba”. Kako bi izbjegao bilo kakvu nelagodu, maknuo se u stranu, ali se pobrinuo da dokumentira cijelo iskustvo kako bi se utvrdio učinak njegove geste:

@cjay011 Were they really needy or just greedy? Heartbreaking. ##fyp##foryou##foryoupage##heartbreaking##sad##kindness##free##groceries##money##selfish##humanity ♬ Very Sad – Enchan

Preporučujemo