Pevačica je otkrila jezive i zapanjujuće aspekte svog života, ogolila svoju dušu i uronila u ogromnu tugu koju je doživljavala tokom svog putovanja. Marija Maja Nikolić, veoma cenjena pop pevačica poreklom iz Srbije, stekla je ogromno priznanje ne samo u svojoj zemlji već i širom regiona. Poznata po svojoj izuzetnoj vokalnoj snazi ​​i zadivljujućim nastupima, nedavno je ispričala o izazovnoj fazi u svom životu, obilježenoj dubokom traumom koja nastavlja da traje uprkos njenim najboljim naporima da je prevaziđe.

 

 

Tokom svog gostovanja u emisiji, podelila je detaljan prikaz uznemirujućeg incidenta na koji je naišla tokom leta. Konkretno, otkrila je srceparajuće razočaranje zbog toga što joj je uskraćena prilika da ispuni svoju voljenu ulogu majke, ulogu za koju se žarko pripremala i koju je željno očekivala tokom dužeg vremenskog perioda. Maja je izrazila nesklonost da razgovara o određenoj temi, jer joj to budi bolna sjećanja. Priznala je da nije sigurna koliko ljudi znaju o njenom nesrećnom iskustvu gubitka bebe i kako je to u velikoj meri uticalo na njen život u tom periodu.

 

Maja je dalje otkrila da je u tom periodu bila stalno u pokretu, mnogo putovala od San Dijega do Beograda i da je tokom jednog od ovih letova tragično izgubila bebu. Maja, razmišljajući o onome što smatra jednim od najtežih poglavlja u svom životu, otvoreno priznaje da je doživjela nevjerovatno mučnu iskušenje, toliko da su je medicinski stručnjaci morali reanimirati ne jednom, već u dva odvojena navrata.

 

 

Nažalost, moje sjećanje na te kritične trenutke je potpuno nepostojeće, jer je medicinski tim neumorno radio da me vrati u život na dva odvojenim prilikama, svečano otkriva Maja.