Iako se u početku može činiti nedokučivim da se pojedinci koji dijele porodične veze i koji žive u istom gradu nikada nisu ukrstili puteve, nažalost, takve okolnosti se dešavaju. Zamršena dinamika u porodici Đogani oduvijek je plijenila pažnju, a Silvija Đogani, potomak cijenjenog plesača Đoleta Đoganija i proslavljene Slađe Delibašić, rasvijetlila je ovu stvar. Iskreno je priznala zadivljujuću činjenicu da nikada nije imala zadovoljstvo da upozna sopstvenu tetku Lunu Đogani, cenjenu pobednicu cenjenog rijaliti serijala “Zadruga 2”.

Ona izražava svoje najdublje izvinjenje zbog njihovog nepoznatog imena, ali dalje otkriva da joj se Lunina mlađa sestra Nina nedavno obratila sa iskrenom željom da uspostavi vezu i upozna se. Silvija je iskreno izrazila nesrećnu realnost indiferentnosti očeve porodice prema njoj nakon razvoda njenih roditelja, ali nastavlja da održava sporadične kontakte sa njima. Otkrijte tajanstvenu i zagonetnu ličnost ove eterične dame dubokog pogleda i razotkrijte enigmu koja prikriva njeno lice.

 

 

 

Nažalost, Luna i ja se ne poznajemo. Moguće je da smo se susreli u mladosti, ali takva prilika mi izmiče. Kada me pitaju za Lunu, nazivam je svojom sestrom, iako je naša veza nikakva, jer se nikada nismo raskrstili niti gajili prijateljstvo.

 

 

 

Distancirali su se od nas, što je rezultiralo zategnutim odnosom između nas i naše šire porodice. Kao rezultat toga, Luna i ja nismo upoznate jedna s drugom. Naš otac ograničava porodična okupljanja samo jednom ili dva puta godišnje, ostavljajući nam malo mogućnosti da se ponovo povežemo sa stričevima i tetkama, osim ako se u međuvremenu ne raskrstimo. Kada početna veza izostane, vremenom postaje izazovno negovati blisku vezu s nekim. Taj stav je elokventno izrazila moja sestra u intervjuu za “Kurir”, a naknadno je preneo i Blic.

Preporučujemo