Prema izvješću RIA Novosti, treći osumnjičenik za teroristički napad u Moskvi se tijekom ispitivanja identificirao kao Rajab Alizadeh. Priznao je da se riješio oružja dok je bio na putu za regiju Bryansk, zajedno sa svojim suučesnicima.

Prema trenutno dostupnim podacima, teroristički napad u Moskvi rezultirao je tragičnim gubitkom života za najmanje 143 osobe, uključujući troje djece, dok je više od 100 ozlijeđeno.

Postoji zabrinutost da bi se brojke mogle povećati zbog činjenice da je 60 osoba trenutno u bolnici u kritičnom stanju. Podsjećamo da je grupa terorista započela pucnjavu u dvorani Krokus i koncertnoj dvorani u sjeverozapadnoj regiji Moskve u petak navečer oko 20 sati.

Nakon toga su zapalili vatru prije nego što su pobjegli. Nažalost, broj mrtvih trenutno iznosi najmanje 143 osobe. Međutim, ruski istražni odbor predviđa da će broj žrtava znatno porasti zbog velikog broja teško ozlijeđenih osoba.

Više od 100 osoba primljeno je u bolnice, a polovica njih trenutno je u kritičnom stanju. U ranim jutarnjim satima, oko 3 sata, teroristi su uhićeni u regiji Bryansk dok su se pokušavali probiti prema Ukrajini.

Preporučujemo