Aleksandra Prijović svojim koncertima ima sposobnost raspiriti haos na Balkanu; Prije banjalučkog nastupa, društvo joj je pravio zagonetni gospodin koji joj je izmamio osmijeh na lice.

Identitet muškarca kojeg je pjevačica zagrlila za sada je nepoznat, iako je evidentno da dijele duboku bliskost jedno s drugim.

Unatoč tome što je samo 35 minuta prije koncerta na društvenim mrežama objavila video u kojem je otkrila da se udebljala čak 4 kilograma, ipak je u zadivljujućoj uskoj haljini uspjela izgledati zanosno.

Večer prije Prija je svoju figuru istaknula odjenuvši hlače od lateksa, a dekolte je istaknula upečatljivim srebrnim korzetom.

Aleksandra Prijović trenutno se smatra eminentnom i vrlo traženom pjevačicom među mlađom populacijom. Njezini nastupi konstantno privlače veliku publiku i pune dvorane diljem regije, ne ostavljajući prostora za raspravu o njezinom trenutnom trijumfu.

Već na samom početku osvojila je publiku svojim talentom kao pjevačica iz lokalne zajednice. Ali, čini se da više ne voli da je tako nazivaju. Prema našem insajderu, pjevačica je zatražila pomoć IT stručnjaka kako bi iz rezultata tražilice eliminirala sve njezine slike iz mlađih godina koje smatra nepoželjnima.

Preporučujemo