Prerana smrt Bojana K. (21), koji je sinoć tragično izgubio život na putu od Loznice do Zavlake, veliki je gubitak za njegovu obitelj i zajednicu. Naime, Bojan K. je rođeni brat  takmičarke Milice Kostadinović iz Zvezda Granda.

Mlada pjevačica danas se potresno oglasila povodom smrti svog brata, a sada je i službeno potvrđeno da je nesretna nesreća odnijela život mladića.

Grad Loznica se na svom službenom Facebook profilu oprostio od Bojana. Nažalost, od težine ozljeda na mjestu događaja život je izgubio 21-godišnji Bojan Kojić.

Bojan je bio vrlo cijenjen u svojoj tvrtki, a od onih koji su ga poznavali dobivao je samo pohvale, što im je otežavalo shvaćanje nesretnih događaja koji su se zbili. Izrazili su iskrenu sućut ožalošćenoj obitelji i prijateljima, zaželjevši mir u vječnom počinku pokojnika.

Napominjemo da je, kako se vidi na fotografiji nakon tragičnog događaja, zadnji dio vozila u kojem je mladić izgubio život potpuno smrskan i smrskan. Putovanje iz Loznice zakompliciralo se kada je, kako se pretpostavlja, automobil zbog prevelike brzine izletio s ceste u mjestu Brezjak.

Prema riječima upućene osobe uključene u očevid, dojavljeno je da je tijelo preminulog pronađeno ispod vozila.

Preporučujemo