S radosnim i opuštenim držanjem, princeza od Walesa pratila je Williama u shoppingu, s iskrenim osmijehom na licu. Dok je ležerno šetala parkiralištem trgovine na farmi, Kate Middleton samouvjereno je nosila svoju kupovinu, odjenuvši udobnu kombinaciju majice s kapuljačom i tajica.

Ubrzo nakon ekskluzivne reportaže o Kateinom shoppingu u Windsoru i njenom nedjeljnom jutru koje je provela gledajući svoju djecu kako se bave sportom, pojavila se snimka.

Tijekom razdoblja od nekoliko tjedana, platforme društvenih medija bile su preplavljene obiljem teorija zavjere.

Prije nego što princeza od Walesa može razgovarati o svom zdravlju, postoji preduvjet koji mora biti ispunjen. Dva su moguća scenarija oko njezina povratka službenim dužnostima, od kojih jedan sugerira da će svoje obveze preuzeti do Uskrsa.

Unatoč izvješćima da je Kate Middleton viđena u lokalnoj trgovini u Windsoru, izostanak objavljene fotografije nije ugušio nagađanja. Međutim, dostavljena je izjava svjedoka koja potvrđuje njezin dobar, sretan i zdrav izgled.

S obzirom na događaje koji su se odvijali od njezine operacije 16. januara, imperativ je da se uspostavi jasan slijed događaja kako bi se stalo na kraj senzacionaliziranim narativima koji predstavljaju prijetnju ugledu britanske kraljevske obitelji.

Preporučujemo