U utorak se dogodila tragedija jer je Verica J. (69) tragično izgubila život u teškoj nesreći. Incident se dogodio kada se s autobusa koji je vozio na liniji 78 otkačio kotač koji je udario u Vericu i prouzročio njezinu smrt.

Nakon ovog strašnog gubitka, Veričina kći oglasila se na društvenim mrežama kako bi s prijateljima i pratiteljima podijelila poražavajuću vijest.

“Nažalost, žena prikazana na videu kako je oživljavaju je moja pokojna majka, koja je išla na kliniku kako bi dobila rezultate testa i tamo tragično završila svoj život.”

Incident se dogodio u Ulici Bulevar oslobođenja uz trasu 78, a više je osoba ozlijeđeno nakon što je autobusu otpao stražnji lijevi kotač. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odmah je na mesto nesreće uputilo dežurnog državnog tužioca radi obavljanja očevida i prikupljanja dodatnih dokaza radi utvrđivanja tačnog uzroka nesreće.

Ova istraga ima za cilj utvrditi postoje li u ponašanju pojedinca svi potrebni elementi bilo kojeg kaznenog djela za koje se automatski goni.

Tijekom očevida nadležni državni odvjetnik izdao je hitne upute da na mjesto događaja odmah izađe vještak koji će obaviti potrebne preglede, kao i da se vozač koji je u ključnom trenutku upravljao autobusom podvrgne alkotestu i privede u u Urgentni centar radi analize krvi.

Osoba poznata kao I.R. je identificiran kao osoba zadužena za obavljanje svakodnevnih tehničkih pregleda vozila u konkretnoj situaciji. Za pregled vozila zadužen je mehaničar zaposlen u autoprijevozničkoj tvrtki “Banbus doo”.

Preporučujemo