Afirmacija Rade Manojlović naglo je porasla nakon njenog zapaženog učešća na muzičkom takmičenju Zvezda Granda, gurnuvši je u sferu najperspektivnijih estradnih umetnika. Prije više od decenije, Rada se suočila s izazovnim iskušenjem suočavanja sa dubokim gubitkom svoje majke, koja se hrabro borila sa iscrpljujućom bolešću. Tragično, njena majka je podlegla bolesti, ostavljajući iza sebe ožalošćenu porodicu koja se bori da se pomiri sa svojom srceparajućom tugom.

 

Nakon što je u mladosti pretrpela porodičnu tragediju, pevačici je trebalo dovoljno vremena da se izleči i pomiri sa nepredvidivom prirodom života. Jedna od najzastrašujućih faza sa kojom se suočila dogodila se godinu dana kasnije, kada se njen otac ponovo oženio i upoznao nju i njenu sestru sa njihovom novom maćehom, Suzanom. Razmišljajući o svom susretu sa maćehom, Rada Manojlović i njena sestra borile su se sa prihvatanjem njenog prisustva u svom životu, posebno nakon što su savladale ogromne izazove.

 

Nedavno je Rada otvoreno izrazila svoje divljenje Suzani i ljubazno joj priznala strpljenje sa njihovim ocem i nepokolebljivu posvećenost njihovoj porodici. Gospođa Suzana je, uprkos svom uobičajenom odsustvu u medijima i intervjuima, nedavno napravila izuzetak i samouvereno se oglasila u emisiji “Premijera”. Suzana je naglasila da se prema Radi ne odnosi ništa drugačije od svoje biološke djece.

 

I pored toga što nije javna ličnost, Suzana je jasno izrazila nespremnost da daje javne izjave. Kada se uselila kod njihovog oca, jednako je tretirala svu djecu i nikada nije pokušala zamijeniti njihovu majku. Iako ne bi bilo mudro tvrditi da voli svoje pastorke više nego svoju biološku djecu, ona se prema svima odnosi s jednakom pažnjom i ljubavlju.

 

 

Preporučujemo