Nakon navoda o razvodu od supruge Meline, Haris Džinović se samoinicijativno obratio hrvatskim medijima kako bi otklonio tračeve. Nakon 22 godine, zajednički su odlučili raskinuti brak.

Čini se da je metež oko ove stvari nepotreban; to je jednostavno redovita procedura, tipičan razvod. Poznata je poslovica: „Prevareni suprug uvijek posljednji sazna“, a skovana je s razlogom.

Na pitanje o razvodu, Haris je uputio ispitivača na Melinu, ističući da on nije inicirao razvod, već je ona ta koja je donijela odluku o razvodu, navodeći da ona posjeduje sve relevantne informacije o tome.

Povodom nedavnih ljubavnih poduhvata Harisa Džinovića, pjevač je otvoreno rekao da trenutno nije spreman za novu vezu. S druge strane, mediji su raspirivali nagađanja o prisutnosti potencijalne nove ljubavi u životu njegove bivše supruge.

Što se tiče otvorenosti za novu ljubavnu vezu, trenutno nisam spremna, barem ne u teoriji. Ova posebna faza života, u kojoj se čini da se sve raspada, nedvojbeno je izazovna. Međutim, značaj ove činjenice je beznačajan.

Inspiracija i zaštita koju pružaju glazba i moji nastupi zaista su neprocjenjivi, pogotovo kada ljudi željno iščekuju pjesme koje stvaram. Haris je iskazao svoju nezainteresiranost za sve, pripisujući to nečuvanju s Melinom. Vjeruje da ono što te ne ubije samo te ojača.

Preporučujemo