Pouzdani izvori saznaju da je Melina kasno večeras upala u Džinovićevu rezidenciju, gdje on trenutno boravi sa djecom. Kao odgovor, Haris je odmah kontaktirao vlasti kako bi je udaljili iz prostorija.

Policija je brzo izašla na mjesto događaja i pristupila oduzimanju vatrenog oružja iz Harisove kuće, iako je posjedovao važeću dozvolu za isto.

Haris prepričava situaciju i ističe da nije zaboravan na njene postupke i druženja. Događaji su se odvijali kada je ona neočekivano stigla u kuću, skuhala kavu i smjestila se bez ikakve namjere da izađe.

Haris njeno ponašanje opisuje kao nepristojno i namjerno provokativno. Kao odgovor, Haris je zatražio od nje da napusti prostorije i pokupi svoje stvari, ali ona je to odlučno odbila.

Kada je Haris mirno ponovio potrebu za njenim odlaskom, ona je hrabro zatražila jednako vlasništvo nad svakim centimetrom kuće. Haris je, bez daha, odgovorio uvjetom da će njezina tvrdnja biti istinita samo ako je potvrdi sud.

“Njezina želja da ostane bila je očita, kao i njezin pokušaj da potakne moju reakciju, što se pokazalo uzaludnim. Svrha iza njezinih postupaka bila je poticanje, jer je zanemarila obavijestiti me o svom dolasku unaprijed.

Ponovio sam joj da se odrekla toga napuštanjem obitelji i preseljenjem, još jednom inzistirajući da ode. Međutim, kako je odbila, potražio sam smjernice od pravnog stručnjaka, koji mi je preporučio da kontaktiram vlasti, što sam odmah poduzeo.”

Preporučujemo