Luna Đogani i Marko Miljković dočekali su dolazak prelepe ćerke Lane u svoje živote, čime su dodatno obogatili svoju porodicu. Presrećan prinovom, Marko nije gubio vreme da sa svojim prijateljima i pratiocima na raznim društvenim mrežama podeli divnu vest, šireći sreću koja im je ispunila srca nakon porođaja. Marko je bio ispunjen radošću uzvikujući: “Ovakvi su ljudi!” Njegovo uzbuđenje bilo je evidentno dok je ponosno obznanio detalje, pominjući težinu djevojčice od 4.500 grama i njenu dužinu od 53 centimetra. Obuzet srećom, Marko nije mogao da obuzda uzbuđenje i odmah je počeo sa slavljem, započevši veselje baš u njegovom stanu.

 

 

Dok je muškarac pronašao radost na terasi svog stana, radoznali prolaznici su mu prilazili da se raspitaju za razlog njegovog slavlja. Novinar, među radoznalom gomilom, uvjeravao je sve da je sve u redu i objasnio da je čovjekovo bujnost proisteklo iz dolaska njegove tek rođene kćeri, ispunjavajući njegovo srce neizmjernom srećom i zahvalnošću. Jedan od prolaznika ostavio je sve u šoku pitanjem kako bi Luna i Marko proslavili da dobiju sina, s obzirom da već imaju drugu ćerku. – Sram te bilo! Pa ne bih dao svoju kćer za sto sinova!

Marko je već planirao veliku proslavu u jednom popularnom beogradskom restoranu, koji je okupio celu porodicu za ovu radosnu priliku. Za razliku od Mijinog rođendana, na kojem nije bila Lunina majka Anabela, ovoga puta se pobrinula da bude tu. Uprkos razlici u godinama, zadržala je jaku vezu sa starijom unukom. Njihova povezanost bila je toliko duboka da je prevazišla generacijske barijere.

 

 

Anabela i Marko su uspešno popravili ranije zategnute odnose koji su trajali duže vreme. Neosporan dokaz skladnog stanja porodice Đogani jasno svjedoči da se Anabelina bivša supruga Gaga nalazila u njenoj neposrednoj blizini, u društvu sadašnjeg partnera.

Preporučujemo