U današnje vrijeme na društvenim mrežama, jako je popularno da se rade razne smicalice i prankovi. Sve to kada se postavi na svoj profil na facebooku ili Instagramu, rastu klikovi, kao i broj pratitelja., Time se počeo baviti i RTS. 

Kristina Radenković postala je afirmacija voditeljskom ulogom u kvizu “Slagalice” koji je izazvao veliku pozornost zbog jednog incidenta zabilježenog na filmu. Tijekom snimanja Kristina se razigrano zafrkavala s kolegicom Jelenom Simić, podijelivši živahnu atmosferu studija na svom Instagram profilu. U trenucima šale čak je u šali ustvrdila da se posvađala s kolegom s posla, naslovivši video “Udarne vijesti”.

Tijekom nedavne epizode Slagalice, voditelji su se upustili u šaljivu “tučnjavu” koja je isprva izgledala kao da je prerasla u fizički obračun. No, brzo se pokazalo da je sve u dobroj zabavi jer su se gurali boreći se da se ne smiju. Ova neočekivana i duhovita situacija pokazala je vedriju stranu voditelja i pobrala simpatije publike, što je rezultiralo smijehom gledatelja i pratitelja na društvenim mrežama. Zasebno, voditeljica Slagalice Kristina Radenković već nekoliko godina gaji ljubavne osjećaje prema odvjetniku Nikoli Radojeviću. Njihov slučajan susret, kada su se najmanje očekivali, spojio ih je.
Godine 2014. Kristina Radenković imala je sudbonosan susret koji će joj zauvijek promijeniti život. Nije ni slutila da će joj se na putu neočekivano susresti muškarac u kojeg će se zaljubiti, točno nasred užurbane ulice. – Nikola i ja upoznali smo se sasvim slučajno – prisjetila se. – On je tražio svog izgubljenog psa, a ja sam u tom trenutku šetala između svoje dvije kuće. Sudbina se umiješala kada je njen pas izletio na cestu, jureći za nestašnom mačkom. Nikola je u trenutku koji je zastao srce uspio spasiti psa od udara automobila. Prišao je Kristini, pružio joj psa i upitao je je li vidjela nestalog ljubimca. Budući da je suosjećajna ljubiteljica životinja, odmah je ponudila svoju pomoć. Zajedno su pretražili područje u potrazi za izgubljenim psom. Za to vrijeme Nikola je iskoristio priliku i Kristini poklonio svoju posjetnicu, a ostalo je, kako kažu, povijest. U ranoj fazi njihove veze, Kristini je bilo nevjerojatno teško podnijeti razdvojenost od Nikole, često bivajući svladana suzama.

Bilo je nedvojbeno neobično, moram priznati. Naši susreti bili su ispunjeni neposrednom i intenzivnom povezanosti, kao da se ljubav na prvi pogled ponovila više puta. Gledajući unazad, sjećam se kako sam lijevala suze tijekom prvih mjeseci kad god bi bilo koje od nas bilo razdvojeno nekoliko dana. Pomisao na odvajanje bila je nepodnošljiva. Kristina je otvoreno podijelila svoje osjećaje. Premotajte dvije godine od početka naše veze, 2016., naša dragocjena kći Tara je došla na svijet. Tri godine kasnije bili smo blagoslovljeni dolaskom našeg sina Rogana.

Iako su Kristina i Nikola zaručeni, još nisu prošetali oltarom, a s vjenčanjem im se ne žuri.

Iako Nikola i ja nismo u zakonskom braku, naša je veza možda jača nego kod mnogih bračnih parova. Moj partner i ja dijelimo duboku i trajnu ljubav jedno prema drugom, a on mi služi i kao stup podrške i moj najbliži prijatelj. Da ga tražim svijećom, kako se ono kaže, ne bih morao daleko tražiti. Ove iskrene riječi voditeljica je izrekla u intervjuu za časopis “Lena”, razmišljajući kako bi njihova majka reagirala na njihovu duboku povezanost.

Preporučujemo