Sestra Nemanje Gudelja postigla je zapažen uspeh. Vanja Gudelj, sestra proslavljenog fudbalera Nemanje Gudelja, izazvala je veliku pažnju medija u Srbiji zbog navodnog sukoba sa budućom snahom Anastasijom Ražnatović. Međutim, svetski mediji su je prikazali u neverovatno pozitivnom svetlu, priznajući je kao fenomenalnu perspektivu u svetu tenisa. Sa samo dvadeset godina, sestra Nemanje Gudelje već se etablirala kao potencijalna buduća zvezda u svetu međunarodnog tenisa.

 

 

Ova izuzetno nadarena brineta čak je i usavršavala svoje vještine na prestižnoj teniskoj akademiji Kim Clijsters, uz neprocjenjivu podršku i vodstvo legendarne belgijske teniserke, čiji je utjecaj odigrao ključnu ulogu u Vanjinoj teniskoj karijeri koja je napredovala. Kim mi daje vrijedne savjete, ne samo za mene, već i za druge igrače na Akademiji. Ona mi je prenijela važnost da ostanem vjeran svom identitetu i ne dozvolim uspjehu da promijeni moju srž. Pokazala je nepokolebljivu podršku, priznajući moj napredak i nudeći svoju pomoć kad god mi je potrebna.

 

U intervjuu za Novosti sa nepunih 12 godina, Vanja se samouvereno izjasnila o svom srpskom nasleđu, izrazivši želju da svoju otadžbinu predstavlja na fudbalskom terenu. Uprkos tome što se preselila u Španiju zajedno sa svojom braćom i sestrama poznatim fudbalskim zvezdama, Nemanjom i Dragim, Vanjina odlučnost i dostignuća i dalje rastu. Danas, sa 20 godina, na društvenim mrežama samouvjereno dijeli slike svog porodičnog života i svog teniskog bavljenja.

 

Nedavno je s ponosom najavio učešće na još jednom turniru, gdje je stigao do finala. Iako ovoga puta nije izašao kao pobjednik, ostaje optimista u pogledu svog napretka zbog nepokolebljive posvećenosti i napornog rada. Vanjina odlučnost i glad za pobjedama proizlaze iz dugogodišnje porodične tradicije sportskog duha. Važno je napomenuti da je njihov otac Nebojša Gudelj renomirani međunarodni fudbaler, a majka Olivera imala je uspješnu košarkašku karijeru.

Preporučujemo