Nakon što se Stefan Đurić Rasta hrabro ispovedio i iskreno progovorio o Ani Nikolić, javnost je žarko žudela za oživljavanjem ljubavi između bivših supružnika. Odsustvo Ane Nikolić na premijeri autobiografskog filma poznatog repera, iako je to pomenuo u nedavnom predstavljanju, bilo je obeshrabrujuće. Iako Ana Nikolić i Rasta održavaju pristojan odnos, ona nije bila dovoljno jaka da prisustvuje ovako značajnom događaju.

 

Za razliku od toga, Ana Nikolić je samouvereno prisustvovala proslavi rođendana renomiranog frizera Borisa Obreškog u pratnji svog PR tima i družila se sa uglednim ličnostima do ranih jutarnjih sati. Slike koje su se pojavile jasno pokazuju Anino nepokolebljivo samopouzdanje dok je bez napora odbacila poziv bivšeg muža. Ne samo da je bila u društvu Suzane Perić, već je Ljupka Stević odisala blistavim osmehom tokom čitavog događaja. Jedna stvar koja je zaista impresionirala sve je Anin stajling, koji je odisao zadivljujućim štihom 50-ih.

 

Od ponosnog razgovora o ćerki Tari i dosadašnjoj vezi sa bivšom suprugom Anom Nikolić, do razmišljanja o svom detinjstvu i zatvorskim iskustvima, Rasta je neustrašivo ogolio dušu. Štaviše, samouvjereno je otkrio da je njegov autobiografski film “3211” na ivici izlaska, pokazujući svoju nepokolebljivu odlučnost da svoju priču podijeli sa svijetom. Iako Rasta i Ana Nikolić održavaju srdačan odnos isključivo zbog svoje naslednice, Rastu to ni na koji način nije omelo da se iskreno izrazi. – Ana i ja smo u dobrim odnosima.

 

Zahvaljujući Tari, u dobrim smo odnosima. Ovo je Tarina mama i ja je bezuslovno volim. Trudim se da neke od ovih veza budu normalne. Mislim da je to najvažnije. Svaka životna lekcija je vjetar u leđa budućnosti. Rasta i pokazuje koliko ga je zatvorsko vreme ojačalo.

Preporučujemo