Zdravko Čolić otkrio je uzbudljivu vijest koja se s nestrpljenjem iščekivala više od dvije godine. Poznati pjevač donio je divnu odluku počastiti svoje obožavatelje svježom novom pjesmom, koja će poslužiti kao obećavajuća pretpremijera za dugo očekivani album.

Nakon pune dvije godine, sa zadovoljstvom vam predstavljam skladbu pod nazivom “Biraj ti”. Ovo melodično remek djelo tek je prvo u nizu ekskluzivnih izdanja koja će poslužiti kao uvod u nadolazeći 16. studijski album.

“Biraj ti” je potresna priča koja zadire u carstvo prisjećanja i oživljavanja prošle romanse, a sve ovisi o Jeleninim izborima. Ovo melodično remek-djelo izaziva bezbroj emocija, sposobno je izazvati i suze tuge i suze radosnice, dok također posjeduje moć razbiti stakleno posuđe.

Moj prijatelj iz Sarajeva, glazbeno čudo Dino Merlin, vješto je osmislio i tekst i glazbu ove pjesme. Za glazbeni aranžman zaslužan je Marko Stojanović Luis. Od srca zahvaljujemo svim pojedincima koji su doprinijeli razvoju ovog muzičkog poduhvata.

Zahvaljujemo se suradnicima i prijateljima koji su odigrali ključnu ulogu u njegovom stvaranju. Sada možete uživati ​​u pjesmi na raznim streaming platformama kao i na našem službenom YouTube kanalu.

Preporučujemo