Svetlana Ceca Ražnatović, proslavljena folk zvijezda, srdačno je ugostila pjevačicu Gocu Tržan u svojoj emisiji. U razgovoru kolege nisu razgovarali samo o svojim karijerama, već su se zadubili i u svoje osobne odnose, iskoristivši priliku da otkriju zamršenosti svoje suradnje i iznesu dosad nepoznate detalje.

U javnoj izjavi, Ceca je ispričala da joj je Goca bila prateći vokal na jednoj pjesmi, a potom je priznala i način na koji su je tretirali tijekom njihovih snimanja.

“Jedno sjećanje iznenada mi se vratilo u glavu. Sjećam se da je Goca Tržan posudila svoj vokal kao prateća pjevačica za pjesmu Nevaljala.

Na dan našeg snimanja, stigla sam u studio osjećajući se nemotivirano i žalila sam se da ne želim raditi. U tom trenutku Goca je uzviknula: Šta je zvijezdo! Moraš da radiš? Šta kukaš, ulazi u studio odmah!”

Ceca se uz radosni smijeh prisjetila ovog događaja. Nedavno je javnost postala upoznata s honorarom koji je Ceca dobila za gostovanje u Zvezdama Granda, a više detalja možete čitati uskoro..

Preporučujemo