Glumica Anita Mančić u privatnom životu čuva maksimalnu privatnost, a nedavno se saznalo da je diskretno okončala razvod od supruga Bojana Dedića, sa kojim je dijelila 22 godine vjernu zajednicu. Prema njenom iskazu, čini se da je razvod Anite Mančić bio mudar izbor, a glumica se sada prvi put samouvjereno osvrnula na nesreću u intervjuu za lokalne medije.Jednostavno sam odlučila da želim da svaki dan bude dobar jer sam to željela.

 

Imam problem i malo sam povređena, ali stajem na noge – započela je priču Anita. Anita Mančić je samouvjereno podijelila svoj izazovni životni put, udubljujući se u svoje borbe i iskreno govoreći o svojoj teškoj borbi za porodično nasljeđe, uprkos srceparajućem saznanju da ne može zatrudnjeti.

 

 

Svaki put kada sam primila rezultate i čuo te riječi: “Nema ničega”, izgovorene tim posebnim glasom, ljubazno sam im se zahvalila i krenula dalje. Više se ne sjećam kuda sam krenula niti koji je moj sljedeći potez, pa sam si marljivo dodijelila brojne zadatke kako bih se odvratio od razmišljanja o incidentu. Moj najgori trenutak je bio kada sam vadila krv, to je bio ključni trenutak kada sam se zapitao da li sam na pravom putu.

 

Živjela sam u blizini Hrama, samo nekoliko metara od sabora. Već sam unaprijed planirala šta ću raditi kada napustim vijeće. Bez obzira na ishod, bila sam odlučna da preduzmem akciju i pronađem rješenje. Preuzela sam mnoštvo zadataka za sljedeću sedmicu, odlučna da se odvratim i uspostavim osjećaj normalnosti. Duboko u sebi sam znala da će sve uspjeti i bila sam sigurna u svoju sposobnost da se nosim sa svakim izazovom koji mi se nađe na putu.

Preporučujemo