Fudbaler Vladimir Volkov prisetio se vremena kada je proslavljeni pevač Dino Merlin davao pogrdne reči na račun Srba i našeg voljenog naroda. Nesvakidašnji talenat porijeklom iz Sarajeva jučer je popeo na prestižnu pozornicu Beogradske arene, označivši njegov dugo očekivani povratak u Srbiju nakon duge pauze od osam godina.

 

 

Ipak, prijem njegovog nastupa i osećanja koja ga okružuju u Srbiji su bili podeljeni, a pojedinci su iznosili suprotne stavove. U iznenađujućem preokretu događaja, Vladimir Volkov, poznat po svojoj veštini na fudbalskom terenu, oglasio se na Instagramu kako bi izrazio svoje nezadovoljstvo, dobacivši seriju odvratnih komentara na račun pevača i čak otišao toliko daleko da je podrugljivo ohrabrio one koji su kupili karte. za svoj koncert u Beogradu da im prepusti veče.

 

 

Dino Merlin se nedavno našao usred žestoke kontroverze zbog svojih uznemirujućih opaski usmjerenih na Srbe i grad Beograd, implicirajući da im treba nanijeti štetu i etiketirajući ih kao inherentno negativne pojedince. Situacija je dobila još alarmantniji preokret kada je uveo zabrinjavajuće pravilo, izričito zabranjujući Srbima da prisustvuju njegovim dugo očekivanim koncertima. Međutim, prkoseći svim očekivanjima, proslavljeni muzičar je sada objavio iznenađujuće otkriće putem objave na Instagramu – zapravo planira da održi koncert ne u kome drugom nego u samom Beogradu.

 

 

Prisećajući se svog nedavnog nastupa, Merlin je sa oduševljenjem pozdravio beogradsku publiku uzvikujući: “Zdravo, prijatelji! Vau, pogledajte samo ovo! Vraća uspomene kako je nekada bilo”. Izražavajući svoje iskreno uzbuđenje, izrazio je iščekivanje ovog trenutka i izrazio zadovoljstvo što ih vidi sve okupljene. Zatim je nastavio s primjedbama o ljepoti njihovog grada, upoređujući je sa nečim divnim koji će se uskoro dogoditi. Radosnim tonom Merlin je započeo svoj nastup, serenadajući publici pesmom „Dođi večeras dođi mi“.

Preporučujemo