Saga oko razvoda Harisa Džinovića i dalje ne prestaje da uzburkava cjelokupnu Balkansku javnost. I dalje mediji žele neke sočne detalje, ko je kriv, i zašto je to uopšte i puklo. Međutim, sada kada jke sve gotovo, to skoro da više nikoga niti ne interesuje.

Brakorazvodna parnica između Harisa i Meline Džinović prolongirana je zbog nemogućnosti da se dogovore oko podjele imovine. Iako su službeno podnijeli zahtjev za razvod, još se trebaju dogovoriti oko raspodjele imovine. Melina je nakon odluke o razvodu boravila u hotelu u centru Beograda, dok je Haris utjehu pronašao u vili na Senjaku. Prema riječima bliskog prijatelja, Haris je od potencijalnog kupca zainteresiranog za kupovinu kuće dobio ponudu od 3.000.000 eura. Unatoč njegovom interesu za prijedlog, Melina se i dalje protivi toj ideji. Haris čvrsto vjeruje da vila ima veću vrijednost i ne vidi razloga da je prodaje, jer u njoj žive njihova djeca, Kan i Dina. Vjeruje da je jedino prikladno napustiti kuću zbog budućnosti njihovih potomaka.

Prema riječima bliskog prijatelja, Haris ostaje uporan u svom uvjerenju da je prodaja imovine i podjela zarade najbolji način djelovanja. Nedostatak komunikacije između Harisa i Meline je značajna prepreka, jer odbijaju se upustiti u izravan razgovor i umjesto toga se oslanjaju na svog sina, Kana, kao posrednika. Kada je Kan obavijestio Melinu o Harisovoj želji da proda vilu, ona je reagirala s intenzivnim emocijama. Na kraju će morati obaviti razgovor i donijeti odluku u vezi s nekretninom. Haris je odlučan prodati vilu i vjerojatno neće lako odustati od te vizije, dok Melina vjerojatno želi zadržati vlasništvo i nastaviti tamo živjeti. Bura koja traje oko razvoda Harisa i Meline Džinović ne pokazuje znakove jenjavanja.

Prema ekskluzivnom pisanju Kurira, Melina se nedavno preselila iz obiteljske vile na Senjaku i sada se smjestila u kvartu na Novom Beogradu. Lovačka ekipa Paparaco marljivo ju je pratila nekoliko dana i uspjela ju je snimiti kamerom dok je parkirala automobil u garaži zgrade u svom novom susjedstvu. Nekoliko dana kasnije, Melina je posjetila obiteljsku kuću na Senjaku, slučajno u isto vrijeme kada i Haris. Međutim, do interakcije između bivših supružnika nije došlo, jer je Haris ekspresno ušao u svoj automobil i odvezao se pravo u ured svog odvjetnika, odakle je otišao s važnim dokumentima. Podsjećamo, kako je nedavno objavio Kurir, Harisov blizak prijatelj nudio mu je vrtoglavih 3.000.000 za vilu u kojoj trenutno živi na Senjaku, ali konačnu odluku donosi njegov sin Kan.Vrijedi napomenuti da je Haris Džinović dobio ponudu to bi bilo tko teško odbio.

Nakon šokantnog otkrića pjevačevog razvoda od supruge Meline, s kojom je bio u braku dva desetljeća, pouzdani pratilac dao je ponudu od 3.000.000 za luksuznu vilu na Senjaku u kojoj je par boravio. Poznati glazbenik i njegova obitelj uselili su se u ovu rezidenciju 2021. godine nakon višegodišnje gradnje koja je započela 2017. Melina je u svjetlu nastale situacije odlučila napustiti vilu i privremeno odsjesti u hotelu dok ne pronađe odgovarajući stan za sebe. Pjevačica je navodno uložila oko dva milijuna eura u ovaj projekt, koji je doživio brojne padove zbog stalnih promjena planova Harisa i Meline. Zidovi su čak bili izgrađeni i naknadno srušeni kako bi se uskladili s njihovom zajedničkom vizijom idealnog doma. O tim izazovima pjevačica je otvoreno govorila u javnosti. No, blizak prijatelj obitelji Džinović tvrdi da su se okolnosti u međuvremenu promijenile.

Haris je u razgovoru s pouzdanim prijateljem izrazio nezadovoljstvo razvodom, priznavši da nije ni slutio da će do ovoga doći. Međutim, odlučan je ići naprijed. Tijekom njihovog razgovora, jedan biznismen se raspitivao o Harisovim planovima za život u Beogradu i namjerava li zadržati svoju novoizgrađenu vilu ili razmišlja o njenoj prodaji. Na Harisovo iznenađenje, poduzetnik je dao primamljivu ponudu, iznoseći milijun eura više od početne investicije. Iako je iznos primamljiv, Haris ostaje nesiguran hoće li prihvatiti ponudu. Na kraju, odluka je na Harisovom sinu, Khanu, s kojim se pjevač savjetuje o svim pitanjima. Vrijedi napomenuti da ovaj poduzetnik posjeduje više nekretnina na traženim lokacijama diljem glavnog grada, no posebno mu je draga Harisova oaza mira s čije se terase pruža zadivljujući pogled na Novi Beograd.

Ishod ovog razmatranja ostaje da se vidi, dok Haris vaga svoje mogućnosti. Jedno je sigurno, sadržaj Harisove kuće mnoge je zaprepastio. Unutar donje razine rezidencije nalazi se zadivljujući bazen koji često služi kao pozadina za Đinine primamljivo uređene fotografije koje dijeli na raznim platformama društvenih medija. Pokraj bazena, vinski podrum prepun izvrsne zbirke berbi iz različitih regija globus se može pronaći. Osim toga, u zasebnom dijelu vile nalazi se glazbeni studio. Unatoč našim upornim pokušajima da uspostavimo komunikaciju s pjevačicom, naši pozivi i poruke ostali su bez odgovora.

Preporučujemo