Silvija, kćerka poznatih plesača Slađe Delibašića i Đolete Đoganije, nedavno je objavila zadivljujuću fotografiju koja je opčinila brojne pojedince. Silvia je posebno predstavila fotografiju koja je uočljivo istakla njenu atraktivnu figuru, pri čemu su njene obline bile u centru pažnje, a kontrastne proporcije njenih bokova i struka zbunile su i zaintrigirale sve koji su je vidjeli.

Silvijin lični život godinama je plijenio pažnju i radoznalost šire javnosti. Međutim, nedavno je donijela odluku da se otvori o raznim aspektima svog života, nudeći uvid u svoj privatni svijet koji je do tada ostao skriven. Posebno značajna tema kojom se bavila bio je razvod od Branislava Marinovića. .

 

Međutim, često se kaže da postati majka preko noći donosi novootkrivenu zrelost, omogućavajući ženama da sagledaju stvari iz drugačije perspektive u odnosu na muškarce. Nažalost, naš brak se brzo završio, ali smo uspeli da spasemo našu vezu i sada smo najbolji prijatelji. Zatim je otkrila njegovo hapšenje, koje je kružilo kao glasina, navodeći da je uhapšen zbog umiješanosti u aktivnosti vezane za drogu. – To je malo preterano, on je iz okoline, zajednica je raznolika, pa je povezan… Bio je u zatvoru, ali ono zbog čega je bio, desilo se pre nego što smo se upoznali. Tek tokom naše veze dobio je kaznu koju je morao da odsluži, ali nije bila posebna.

Nikad nisam htela da ulazim u te stvari i da se preispitujem, volela sam ga kao osobu, bio je tako pun ljubavi i poštovanja prema meni, sve što žena želi od muškarca, pa sam želela da ostavi te stvari u prošlosti, tako da da su sve tvoje nepravde gotove, tvoje greške su iz prošlosti i idemo dalje kako treba Rekla je tada za Novu i otkrila da li joj je bilo teško da se razvede.

Preporučujemo