Jelena Karleuša samouvereno je krenula stopama svoje mlađe koleginice Aleksandre Prijović, spremno odbacivši tvrdnje da je njena muzika smeće, jer je i ona uspela da napuni tri Beogradske arene. Prijini fanovi nisu gubili vreme otkrivši snimak Jelene Kaleuše kako besprekorno izvodi Prijinu gromoglasnu himnu “Legitimno”. “Zašto je Kari toliko zaljubljena u ‘džiber muziku’?” i “Brenna izgleda sjajno u ‘Skin Tight’ kratkim hlačama”, samo su neki od komentara ispod videa. Da podsetim, Karleuša je neustrašivo prozvala sve pevačice Zvezde Granda, izuzimajući samo Milicu Pavlović, njenu duet partnerku na senzacionalnom novom albumu “Mašala”.

 

 

A posebno je Prijovićku ciljala. Karleuša je samouvjereno spomenula pjesmu “Mašala” koju je ove godine snimila sa mnom u emisiji “Prvi red”, ne obazirući se na izjavu novinara o Prijovićkinom hitu “Dam, dam, dam”. – O čijem albumu pričaju? ! Sve snimljeno ove godine, ništa se bitno nije dogodilo.

 

Jelena je bila odlučna i preduzela dalje korake tako što se na Instagramu obratila ne samo Prijovićkoj već i Lepoj Breni. Ne razumem pompe oko Aleksandre Prijović. Pretjerani entuzijazam, emocionalni dopadi i pretjerana buka su neodoljivi. Iako ne slušam njenu muziku, imam pravo na svoje mišljenje. Međutim, Karli se istinski ističe u tom pogledu.

 

 

 

Čini se da sam potpuno na pogrešnom mjestu. Karli me, s druge strane, osnažuje. Ova naizgled neharizmatična žena sa svojim jedinstvenim, ali besmislenim stilom me razočarava. Štaviše, čak i kada bih se suočio sa kritikama fanova njene svekrve, važno je priznati da je Lepa Brena pionir sirove i primitivne muzike u bivšoj Jugoslaviji. Pojam “emancipacije” ne znači ništa u poređenju sa počecima karijere Lepe Brene kojih se neki od nas još sećaju.

Preporučujemo