Pravi identitet Milene Kačavende konačno je otkriven u inauguracionoj epizodi rijalitija, ostavljajući ostale takmičare u potpunoj neverici i bez reči. Novi rijaliti program Elita se tresao od gromoglasnih riječi Milene Kačavende. Pokazala je svoje pravo lice, koje ćete otkriti u nastavku članka. Ogroman priliv komentara u vezi sa najnovijim reality showom! Dok su čekali u redu za prodavnicu, pojedinci uključeni u prestižnu grupu poznatu kao “Elita” upustili su se u neobavezan razgovor.

 

Među njima su bili Marko Janjušević Janjuš i Samir Ramović, koji su obojica iskoristili priliku da iskažu svoje divljenje zadivljujućim izgledom Milene Kačavende, koja je slučajno bila kuma jednom od istaknutih članova grupe. Samir je zaigrano predložio Kumu da razmisli o uključivanju u zločinački poduhvat, insinuirajući da se možda već bavi takvim aktivnostima.

 

Na njegov komentar o njoj Milena Kačavenda je  drsko i intrigantno odgovorila: “Ja nisam mangup, već neko ko se doživljava kao mafijaš sa crnom listom”. Međutim, priznala je da iako može posjedovati određene kvalitete ili stavove koji odaju taj utisak, to je ne mora nužno definirati kao takvu. Janjuš je napomenuo da je tokom svog cvijeta odisala neospornom snagom i samopouzdanjem.

 

 

Saznajemo da je imala u prošlosti interesantan život.U mladosti od 27 godina posedovala je izuzetnu privlačnost, plijenivši pažnju svih oko sebe. To je bilo vrijeme kada je zračila svojom najvećom ljepotom i šarmom, ostavljajući trajan utisak na one koji su imali sreće da joj posvjedoče u punom sjaju. Samir je izrazio divljenje sadašnjem izgledu, ističući da će se on samo poboljšati kako se bude malo udaljio kako bi je bolje ispitao.

Preporučujemo