Nijedna radnja estradne umjetnice i austrijskog poduzetnika nije ukazala na probleme u njihovom braku. Nasuprot tome, proteklih su se godina prepustili obilju, raskošnim putovanjima i ekstravagantnim darovima, a sve to rado dijeleći sa svojim pratiteljima.

Za to vrijeme Draganini fanovi nestrpljivo su se divili njenim slikama na skupim jahtama u Nici, Monaku i Australiji, ne sluteći pjevačicinu skrivenu nesreću koju ni najveći zabludi nisu mogli dokučiti.

Prema tvrdnjama pouzdanog insajdera, Mirković i Toni već su duže vrijeme otuđeni. Njihov zajednički život prekinut je prije tri godine, a unatoč pjevačevim nadama da će pomiriti obitelj i vezu, dogodio se nepredviđeni preokret – poduzetnik je otkrio zadovoljstvo u zagrljaju druge žene.

Dragana je prošla kroz izazovnu fazu u svom životu, obilježenu prisutnošću priča koje kruže o Tonijevoj novopronađenoj družici. Međutim, odlučno je odbila bilo kakvu raspravu o ovom pitanju.

U razdoblju od tri godine uspješno je skrivala njihovu razdvojenost od očiju javnosti, rijetko kad ga je i najmanje spomenula u javnosti. Reda radi, Toni Bijelić je na Draganin koncert došao s djecom, dok njegova nova djevojka živi s njim u stanu u Njemačkoj.

Ostaje neizvjesno kako će se Dragana snaći u novonastalim okolnostima i reagirati kada se na obiteljskim okupljanjima suoči sa ženom koja joj je raskinula brak.

Preporučujemo