Pevačica Nataša Bekvalac otvorila je vrata svoje prošlosti i ispričala svoje iskustvo suočavanja s izazovima i zlonamjernim ljudima na početku svoje karijere. Istakla je da se suočavala s podmetanjima i spletkama koje u početku nije bila u stanju prepoznati. Međutim, svojim pričama, istakla je važnost podrške i mentorskih figura u njenoj karijeri.

Bekvalac je opisala kako su njeni roditelji bili strogi i vaspitavali su je i njene sestre odmalena da budu dobri ljudi. Njeno djetinjstvo u Novom Sadu bilo je udobno i svi su je poznavali u tom gradu. Međutim, dolazak u Beograd predstavljao je veliku promjenu u njenom životu, gdje je prvi put suočila s ljudskom zlobom i zavišću. Otkrila je da je estrada puna izazova, ali je naglasila važnost prepoznavanja tih izazova na vrijeme kako bi se zaštitila.Ključnu ulogu u razumijevanju svijeta šou-biznisa i njenom razvoju u karijeri igrao je njen menadžer, koji joj je pružio podršku i mentorstvo. Naučila je kako se nositi s negativnim komentarima i pritiscima u industriji zabave. Bekvalac je posebno istakla kako žene u industriji često moraju biti dodatno oprezne i spretno se nositi s izazovima.

Njena strast prema muzici bila je glavni pokretač u njenom odlučujućem koraku da se probije na estradnom nebu, koristeći festivale kao platformu za privlačenje pažnje publike. Istakla je važnost podrške porodice i snagu koju joj je ta podrška pružila.

Kroz razgovor o svojim brakovima, Nataša Bekvalac je otvorila vrata svom emotivnom životu. Istakla je da se zaljubljivala i udavala iz ljubavi, čak i kad nije bila sigurna da je to “ljubav za celi život”. Njeni roditelji su imali dugotrajan brak, što ju je naučilo važnosti kompromisa, no Nataša je priznala da nije bila spremna na kompromise u svojim vezama i da je radije izabrala razvod ako je vidjela da nešto ne ide kako treba.

 

Preporučujemo