Oko Estrade i njihove uključenosti u skandal decenije vlada dugotrajna tišina, ostavljajući mnoge da se zapitaju da li su i oni mogli biti uhvaćeni u sličnoj situaciji. Uprkos ovoj tišini, nemilosrdna potera za Milicom Pavlović se nastavlja bez ikakvih znakova zaustavljanja.
Sada imamo najnoviju emisiju o lokalnoj estradi, a tu nema ni Jelene Karleuše ni Cece Ažnatović. Možete li da verujete da je Milica Pavlović, koja je uvek bila fokusirana na svoju karijeru i nikada nije bila umešana u skandale, sada u centru kontroverzi? Njena pesma i spot “Crna jutra” naišli su na kritike i medija i društvenih mreža zbog svog nasilnog sadržaja. Pored drame, nedavno je doživjela i dva značajna lična gubitka, izgubivši ljude koji su joj mnogo značili. Sada apsolutno nije ni kriva ni odgovorna za dramu u kojoj je učestvovala Ana Nikolić.

 

 

Njihova veza do sada je uvijek bila normalna. To je zbog pojave spota na kojem Ana Nikolić peva Miličinu pesmu “Provereno”, ali uz neke izmene u tekstu. Na pitanje o tome, ona je samouvjereno izjavila da joj je pjesma prvobitno ponuđena, ali je odbila. Ne vidi razlog zašto ga ne bi povremeno izvodila na svojim nastupima.

 

Ipak, Milica Pavloić je ispoljila izuzetan instinkt za prepoznavanje pogotka. Njenom oštroumnom odlukom da nabavi ovu pesmu i napravi nekoliko izmena, ona je nesumnjivo postala istaknuta numera na njenom poslednjem albumu “Posesivna”.

 

 

Ana, sa druge strane, mora da kipi od frustracije jer je propustila priliku da oživi svoju karijeru koja je bila u teškom periodu koja je pretrpela produženi pad u poslednje dve godine. Internet zajednica je zahuktala burne diskusije u kojima se raspravlja o pravom vlasniku pesme – Ani ili Milici.