U cijenjenom i zadivljujućem rijalitiju “Elita” koji se prikazuje na Televiziji Pink, scenu krasi ekipa iskusnih veterana, koji su svojim prethodnim angažmanima u sličnim formatima pobrali zapaženo priznanje. Neki od ovih uglednih pojedinaca odlučili su se trijumfalno vratiti u program nakon duže pauze, dok su drugi vjerno krasili naše ekrane iz sezone u sezonu. Međutim, ono što ujedinjuje ove učesnike, bez obzira na njihov mandat, jeste zajednička težnja za finansijskim prosperitetom. Pregovarajući o respektabilnoj naknadi sa cijenjenim produkcijskim timom, njihovo učešće u ovom očaravajućem rijalitiju predstavlja im ekskluzivan put da ostvare značajnu zaradu, priliku koja bi inače ostala neuhvatljiva. Da bismo postigli optimalan rezultat, imperativ je da sarađujemo i radimo zajedno.

Međutim, važno je napomenuti da ovi iznosi mogu biti podložni promjenama ako bilo koji od njih odluči otići prije vremena. Zajedno, njihovi doprinosi porodičnom budžetu tokom boravka iznose značajnih ukupno 4.000 eura sedmično. Nestrpljivo očekivani povratak Marka Đedovića.

 

Štaviše, postoji velika iščekivanja oko mogućnosti da Milena Kačavenda otkrije informacije o svojoj bivšoj prijateljici Ani Ćurčić, što je izazvalo interesovanje mnogih pojedinaca.

 

Isto tako, istom velikodušnom nadoknadom nagrađen je i Aleksandar Požgaj, ugledni političar koji je krasio cenjeni program “Parovi”. Začudo, Marko Janjušević Janjuš se predomislio i odlučio da se vrati u rijaliti, uprkos tome što je ranije tvrdio da je otišao. Na takav preokret je nesumnjivo uticala znatna naknada od 2.500 eura u samo sedam dana.Značajno je da su u prošlim sezonama manje poznati učesnici primali platu u rasponu od 300 do 500 eura sedmično, što je znatno niže od stopa koje su davane njihovim kolegama.

Preporučujemo