Popularna pjevačica, i pobjednica muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Džejla Raović, do sada je važila uvijek za jednu pristojnu djevojku, koja je uvijek na sebi nosila elegantne, ali svedene odjevne kombinacije, koje su uvijk zračile prefinjenošću i nikada nije igrala na kartu provokacija.

 

 

Popularna je postala isključivo sa svojim odličnim talentom za pjevanje i neodoljivim glasom. Međutim, na posljednjem nastupu koji je imala, Džejla je napravila presedan, te se na nastupu pojavila u uskoj haljini, koja je akcenat stavljala kako na njene izvaljene noge tako i na dekolte. Kada je njen izgled u pitanju, odkako se Džejla zaljubila je dobila na samopouzdanju i sigurnosti.

 

Ispod fotografije koju je Džejla objavila na svom Instagram profilu redali su samo pozitivni komentari. “Ilju Džejla, jsi li to ti”, Evo ponovo pokazuje da možeš imati i dekoltiranu haljinu, a ipak ostati gospođica, Djevojka je prije svega poznata po vrhunskom pjevanju, a to što je prelijepa je uvijek bio samo dodatak, a sada vidim i da je prezgodna , a treba i to pokazati”, samo su neki od komentara na društvenoj mreži Tvitera. Podsjećanja radi , poznato je da je Džejla nedavno odlučila da otkrije ko je ukrao njeno srce.

 

Naime, Džejla se zaljubila u mladog Isaka iz Sarajeva, koji je klavijaturista, i Džejlu prati na skoro svim njenim nastupima. Džejla je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa tako često sa svojim pratiteljima dijeli fotografije jednog njenog običnog dana, a često možemo vidjeti i u društvu njenih sestara, Šejle i Lejle, možemo reći da su sve tri prije svega kulturne, lijepe i odgojene djevojke.