Dragana Mirković već je godinama u sretnom braku s Tonijem Bijelićem, s kojim dijeli sina Marka i kćer Manuelu. Boraveći u Austriji, unutar granica veličanstvenog dvorca, njihovo posjedovanje svega što se može steći daje im život pun raskoši i uživanja, kao i obilje ljubavi i radosti.

Međutim, kada se našla izolirana u svijetu lišenom boja, žudeći za osnivanjem obitelji, pokazalo se da put pred njom nije nimalo jednostavan. Unatoč trajnoj popularnosti, Dragana je žudjela za nečim izvan uobičajenog u životu.

Otvoreno je priznala ogromnu hrabrost koja je bila potrebna da se upusti u nepoznato, naoružana samo jednim koferom.

“Ulažući značajan rizik, 2000. godine napravila sam hrabar izbor da napustim svoju domovinu i ujedinim se s čovjekom koji potječe iz druge zemlje od moje. Toni, moj suprug, porijeklom je iz Bosne i katoličke je vjere.

Na vrhuncu svoje karijere vjerovala sam da sam postigla sve što je moguće. U dobi od 32 godine stupila sam u brak, potpuno svjesna činjenice da moje postojanje nema smisla bez moje voljene obitelji. Pomisao da više nikada ne krasim pozornicu činila mi se beznačajnom.

Moja želja za obitelji nije bila ukorijenjena u konvencionalnoj ljubavi, već u čežnji da imam djecu. U meni je postojala ogromna praznina koja je žudjela da bude ispunjena. Bilo mi je ključno da Toni nema veze s mojim profesionalnim životom.

Iako sam imala ograničeno znanje o njemu, privukao me njegov proces razmišljanja i smatrala sam ga privlačnim. Kao ženi, moja naklonost prema njemu je rasla, iako oklijevam to označiti kao ljubav.

Sve što sam željela bio je osjećaj normalnosti u mom postojanju. Žudjela sam da se vratim životu kakav sam imala prije, prije onog ključnog trenutka u petnaestoj kada sam napravila tu snimku, kada sam bila obična Dragana…”

Preporučujemo