U jednoj izazovnoj životnoj fazi, Dragana Mirković, poznata pjevačica, trenutno se suočava sa višestrukim nedaćama. Među njima su i njezin brakorazvodni postupak sa suprugom Tonijem Bijelićem koji je u tijeku, ali i dodatne nedaće koje su utjecale na njezin obiteljski život.

Nedavno je Dragana razotkrila neidentificiranu mladu ženu koja se lažno predstavljala kao njezina kći Manuela. Osjećala se prisiljenom upozoriti javnost na ovaj lažni račun na društvenim mrežama.

Mirković je istaknula da je Manuela poduzela mjere opreza i osigurala svoje profile, istaknuvši da su svi drugi koji se predstavljaju njom lažni te da je to kazneno djelo.

U tijeku je situacija u kojoj se osoba, koja tvrdi da je moja kći Manuela, predstavljala i komunicirala s drugima. Nedavno sam otkrila da je ova osoba napravila lažni Instagram i Facebook profil.

Iako je Manuelin stvarni profil privatan i siguran, svi ostali profili povezani s njezinim imenom su lažni. Dragana Mirković se obratila ovim povodom, izražavajući zabrinutost i dajući ovu informaciju.

Dragana Mirković pozabavila se lažnim profilom svoje kćeri baš istog dana kada je svoje pratitelje obradovala snimkom iz svog raskošnog dvorca. Na fotografiji odiše šarmom i elegancijom, odjenuvši svijetloplavo odijelo uz blistav osmijeh.

Preporučujemo