Nakon što je proživjela najmučnije razdoblje svog života, poznata pjevačica Dragana Mirković našla se usred razvoda s partnerom Tonijem, s kojim je bila 24 godine.

Usprkos tome, usred svojih osobnih nevolja, ova voljena figura u svijetu folk glazbe uspijeva pronaći trenutke da pruži svoju pomoć onima kojima je potrebna. Cijeli region, pa i Dragana, duboko je zabrinut zbog nestanka Danke Ilić, djevojčice iz Bora.

Nakon što je čula da se šuška da je u Beču, Dragana je preuzela na sebe da temeljito istraži te tvrdnje. Dragana Mirković izrazila je zahvalnost veleposlanici iz Srbije u Beču, odajući im priznanje za veliki trud koji je uložila.

Spomenula je bezbrižne trenutke, pa čak i neke privatne pothvate koje je poduzela, uključujući suradnju s bliskim prijateljem. Također je otkrila da je u proces bio uključen detektiv.

“Naravno, jedan moj poznanik podijelio je moje stajalište, prepoznajući dubinu moje brige i suosjećanja. Kako bi dobio uvid u mjesto, detalje i okolnosti događaja, angažirao je usluge privatnog istražitelja.

Vrijedi spomenuti da je Dimi istaknuti poduzetnik i cijenjeni član našeg društvenog kruga, s kojim već duže vrijeme održavamo blisko prijateljstvo, ” rekla je Dragana.

Preporučujemo