Danas je rođendan Nebojši Gudelju, tastu Anastasije Ražnatović. Kako bi obeležio ovaj poseban dan, njegov sin, proslavljeni fudbaler Nemanja Gudelj, s ponosom je predstavio kolekciju ekskluzivnih fotografija na kojima su zabeleženi dragoceni trenuci sa njegovim ocem.

 

 

 

Pored ovih dragih uspomena, Nemanja je samouvereno preneo svoj srdačan pozdrav rekavši: “Srećan rođendan, šefe!” Štaviše, tokom svečanosti, Anastasija je lično posegnula za čestitkama i čak podelila zadivljujući snimak snimljen sa tribina.  Na slici se vide Nebojša i Anastasija kako zdušno bodre Nemanju. Nebojša, nekadašnji iskusni fudbaler, svoj talenat preneo je na oba sina, dok je ćerka Vanja izabrala tenis.

 

 

Anastasija i Nemanja samouvereno su demantovali sve glasine o njihovoj povezanosti sa porodicom Gudelj, uveravajući sve da sve ide kako treba. Svekar Anastasije Ražnatović je imao značajnu ulogu u podršci karijeri njegovog sina. Nebojša je otvoreno izrazio emocije što više ne živi sa porodicom. Život profesionalnog fudbalera ispunjen je bezbrojnim izazovima koji zahtijevaju žrtvovanje kvalitetnog vremena sa voljenima, djecom i mogućnošću putovanja. Tokom moje uspešne profesionalne karijere u Kini, moja supruga Olivera i ćerka Vanja boravile su u Holandiji, dok je naš sin Dragiša bio u Portugalu, a Nemanja u Španiji. Uprkos fizičkoj razdvojenosti, naša ljubav i veza ostali su neraskidivi.

 

 

 

Ovaj period je predstavljao svoje izazove, ali je poslužio kao izvor neprocjenjivog rasta i utvrđenja za našu porodicu. Sposobnost da se održi i neguje porodica je izuzetno dostignuće. Davanje prioriteta dobrobiti naših voljenih i snazi ​​našeg braka je od najveće važnosti. Da bi se sačuvala zajednica, osoba mora imati nepokolebljivu odlučnost, fokusiran način razmišljanja i neukrotivo srce. Porodica je sveta, a brak utjelovljuje sveto jedinstvo između dvije duše.

Preporučujemo