Ova pjevačica godinama je stjecala reputaciju jedne od najomiljenijih osoba na našim prostorima. Ne samo da ima veliku karijeru, već se ističe i kao predana obiteljska žena i majka.

Već gotovo petnaest godina sa suprugom Veljkom Piljkićem živi u pravoj bajci, a njihova duboka ljubav rezultirala je rođenjem Jakova i Jovana, koji danas žive u raskošnoj vili u Staroj Pazovi.

Sa nepunih devetnaest godina Aleksić je impulzivno odlučila da se uda za Dušana Vasilića iz Bijeljine, koji je boravio u Švicarskoj. Nažalost, taj će ishitreni izbor kasnije za nju imati teške posljedice.

Vasilić je nakon razvoda iznio konkretnu optužbu na račun Seke, tvrdeći da mu duguje pozamašnu sumu od 40.000 eura koje je uložio u njenu karijeru i CD-e.

Nadalje, postoje zapisi koji upućuju na to da je upućivao prijetnje pjevačici, inzistirajući na povratu novca uloženog u njezin album. Tijekom ovog incidenta dao je izjavu za medije na tom području.

“Namjera mi je bila da ona osmisli opće priznat pop lik, a ne nekoga tko nastupa isključivo po kafanama. Početni sukobi su se pojavili, a kulminirali su raskidom naše veze u isto vrijeme kada je CD materijal bio dovršen.

Nakon što smo zajedno sjeli i pažljivo podvukli crtu, krenuli smo u izračun ukupne cijene posla koji sam osobno financirao, a koja je iznosila cca 40.000 eura.”

Preporučujemo