Tijelo Lava P.S. (25), koji je sa suprugom Martinom (23) prije tjedan dana tragično skočio sa 16. kata kazneno-popravnog doma na Limanu dva, trenutno se nalazi na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Trenutačno mjesto gdje se on nalazi i način njegovog ukopa ostaju neizvjesni. Ako nitko ne podnese korak naprijed za preuzimanjem tijela, utvrđeni protokol nalaže da se obavijesti centar za socijalni rad prema mjestu prebivališta preminule osobe.

Dok misterij i dalje traje, nova otkrića o njegovom osobnom životu i životu njegove obitelji otkrivaju se svakim danom. Nadležni organi trenutno provode istragu kako bi utvrdili njihovu umiješanost u tragičnu smrt dvojice sinova koji su prošle srijede sahranjeni uz majku u Bačkom Petrovcu.

Osim toga, doznaje se da je donedavno bio zaposlen u novosadskoj prodavaonici tepiha, iznenadivši svoje kolege iznenadnom ostavkom na mjesto dva mjeseca prije razornog incidenta. Prema riječima kolege, proveo je ukupno četiri godine radeći s njima ali je odlučio otići za vrijeme Božića.

“Zbog svoje iznimne radne etike i predanosti svom je poslu pristupao kao da je vlasnik trgovine, što je u konačnici dovelo do toga da bude prepoznat i nagrađen. Dosljedno je pokazivao visoku razinu profesionalizma i uvijek je bio spreman učiniti sve što je potrebno, što mu je olakšalo ulaganje dodatnih sati kada je to bilo potrebno.

Nerijetko su ga posjećivali supruga i dijete tijekom njegovih smjena, a pojavljivali su se i ponašali sasvim uobičajeno. Spominjem ovaj detalj posebno kako bih odagnao sve glasine ili zablude koje sugeriraju njihovu pripadnost sekti.”

Njegov iznenadni odlazak iz tvrtke prije otprilike dva mjeseca iznenadio je njegove kolege koji su vjerovali da Lav ima snažnu želju postići velike stvari u poslovnoj sferi.

“U iznenađujućem preokretu, rekao je da će ili on ili netko drugi doći sljedeći dan s ključem trgovine. Ostali smo zatečeni njegovom naglom odlukom. Istini za riječ, sutradan se pojavila njegova supruga, predala ključ i otkrila da je dobio obećavajuću priliku za posao. Od tog vremena nema mu ni traga.”

Preporučujemo