Anastasija Ražnatović samouvereno je vratila reflektore svoje porodice u domaćim medijima, bez muke idući majčinim uspešnim stopama u pop muzičkoj industriji. Poslednjih nekoliko meseci digla se velika buka oko Anastasije i njenog voljenog partnera Nemanje Gudelje. Radoznalost medija dostigla je vrhunac kada je Gudelj strastveno zaprosio Anastasiju, uhvativši taj očaravajući trenutak na video i ponosno ga podijelivši sa svijetom putem Instagrama.

 

 

 

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj samouvereno su krenuli na put u Kadiz, pokazujući svoju neraskidivu vezu. Njihov izbor luksuzne destinacije izazvao je zavist među mnogima, jer par nastavlja da aktivno dijeli zadivljujuće fotografije na društvenim mrežama, omogućavajući svojim pratiocima ekskluzivan pogled u njihove zadivljujuće živote. Njihova veza visokog profila plijenila je pažnju javnosti već nekoliko mjeseci. Mlada pop zvijezda i neprikosnovena nasljednica Cece Ražnatović samouvjereno je prikazala zadivljujuće snimke luksuznog hotela u kojem ona i njen partner trenutno borave, sa očaravajućim pogledom na more sa prozora.

 

Obožavatelji njenog nevjerovatnog talenta ushićeno su slavili njeno novootkriveno postojanje poput bajke. Da osvežimo pamćenje, Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović samouvereno su objavili veridbu nakon privatne ceremonije na Ibici. Pokazujući svoje uzbuđenje, par je nestrpljivo podelio uvid u svoj poseban dan na Instagramu. Svetlana i Taša su se čvrsto složile da će ona sa ponosom usvojiti Nemanjino prezime.

 

Međutim, uprkos njihovoj jasnoj odluci, pratioci na društvenim mrežama počeli su da spekulišu da je par možda potajno vezao brak, a njihovo nedavno putovanje u Cadiz doživljavalo se kao romantični beg na medeni mesec. Pokazujući nepokolebljivu podršku srpskim običajima, cenjena folk diva hrabro je prihvatila prezime svog supruga. Ona je svim srcem podržala izbor svoje prijateljice da učini isto, čvrsto vjerujući da je to potpuno prihvatljivo.

Preporučujemo