Dragana Šarić, nadaleko poznata kao Bebi Dol, zadržala je diskretan stav o svom ličnom životu tokom svoje slavne karijere koja se proteže više od četiri decenije. Izbjegavajući upite o svojim privatnim poslovima, jedna ljubavna veza koju Bebi Dol nije mogla da sakrije bila je njena strastvena veza sa pokojnim Masimom Savićem, kao i brak sa Aleksom Todorovićem.

 

 

Uprkos nedostatku znanja javnosti o Aleksinom izgledu, nedavna fotografija para osvanula je na platformi posvećenoj komemoraciji uticajnih javnih ličnosti. Bebi Dol se u početku zaljubio u Aleksu Todorovića, uglednog profesora i pisca. Uprkos njihovom prvobitnom neodoljivom susretu koji se pripisuje Aleksinoj rezervisanoj prirodi, pevačica je malo verovala i odlučila da pruži šansu njihovoj vezi.

 

 

Nakon pet godina zabavljanja, na kraju su raskinuli. Vjenčali su se 2014. godine, a kum im je bio poznati pjevač Oliver Mandić. Dozvolite mi da vam predstavim mog samouverenog i uspešnog supruga Aleksa Todorovića. Rođen i odrastao u holivudskoj četvrti Los Anđelesa, postigao je veliki uspeh u obrazovanju, noseći prestižnu titulu profesora književnosti i ruskog jezika. Iako je prvi put posetio Beograd tek 1990-ih, njegovo izuzetno tečno poznavanje jezika i duboko razumevanje kulture doveli su ga do toga da postane dopisnik raznih cenjenih novinskih kuća, poput „Dejli telegrafa“ – kako je Bebi otkrila u intervju za “Gloriju”. U ovom intervjuu strastveno je oslikala njihovu ljubavnu priču, povlačeći zadivljujuće paralele sa kultnom pesmom „Idemo“.

 

Ranije je Bebi spomenula koliko je fascinirana Alexinim okretnim prstima, što je posebno istakla. Umesto da pronađem Teodoru, naišla sam na njenog kolegu Davida, koji je bio raspoložen za razgovor. U međuvremenu, Aleksa je vredno radio na svom laptopu.

Preporučujemo