Javnost je bila iznenađena kada je u javnost izašla ljubav Lazara Ristovskog i Anice Lazić, koja je izazvala veliku buru. Nakon početnog upita pojavila su se mnoga pitanja, od kojih je najvažnije bilo: kako mlada djevojka upravlja svojom vezom s uspješnim muškarcem koji  ima sinove njezinih godina?

Čini se da su svi zanemarili činjenicu da ljubav nadilazi dob, spol, bogatstvo i okolnosti, budući da čak ni najbriljantniji znanstvenici ne mogu točno odrediti uzrok kada leptirići ljubavi lepršaju u trbuhu.

U početku se smatralo da je njihova veza tek prolazan flert, privremeni bijeg. Ipak, ljubav Lazara Ristovskog i Anice Lazić pokazala se izdržljivom, nepokolebljivom i utemeljenom na čvrstim principima.

Prkosio je svim negativnim glasinama ili tračevima koji okružuju vezu ovog voljenog para. Očito je da se zreo pojedinac, s dobro uspostavljenom reputacijom i velikim životnim iskustvom, ne bi hvalio nečim na društvenim mrežama osim ako ne vjeruje da to ima obećavajuću budućnost.

Kako tvrde njegovi bliski, on je potpuno zaluđen, a to najviše dolazi do izražaja po tome što je svoju dragu angažirao u showu “Dotjeran tim” unatoč njezinoj neuvježbanosti za tu ulogu.

Osim njega, Anica je sve više dobivala na popularnosti, mediji su je postupno zaokupili pa su se tako sklopile i nove poslovne suradnje.

Preporučujemo