Novosađanka Kristina započela je svoju objavu na Facebook grupi “Novosađanka” rekavši da je u blizini ulica Laze Telečkog i Mite Ružića otkrila kovertu u kojoj je bio novac. Dodatno je opisala svoj susret s vlasnikom.

Kristina je otkrila da je otkrila kuvertu u kojoj je bio novac. Kako bi se locirao pravi vlasnik, navela je da pozivatelj mora točno navesti točan iznos koji prilaže.

Kristina je napisala da je u blizini Ulice Laze Telečkog i Mite Ružića naišla na kovertu s gotovinom. Na omotnici nema podataka za identifikaciju osim imena “Roman”. Kako bi se utvrdio pravi vlasnik, Kristina inzistira da osoba mora točno navesti točan iznos novca koji je izgubljen.

Ubrzo nakon toga, osoba dopire do Kristine, navodeći je da ispriča detalje njihovog susreta.
Kristina je ispričala svoju interakciju s vlasnikom, primijetivši njegovu emotivnu reakciju.

Prema dogovoru našli su se oko 17 sati, a ona je predala novac. Zauzvrat, vlasnik ju je ljubazno darovao s 50 eura. Iako nije otkrio svoje namjere u vezi s novcem, njegove vidljive emocije pokazale su da je to za njega bilo važno.

“Nije mi ništa rekao o namjeri u vezi novca, ali je bio vidno ganut. Ipak je u pitanju bilo puno novca i razumem da mu nije bilo baš do priče” – priča Kristina.

Nakon što je otkrila pozamašnu svotu novca u omotnici koja je nepažnjom ostavljena na pločniku, njezin je neposredni instinkt bio da potraži pomoć u lociranju njezinog pravog vlasnika, i kako je sudbina htjela, želja joj je ispunjena.

Preporučujemo