Tokom svoje sjajne karijere, Milan Milošević, renomirani i priznati voditelj, uvek je govorio o nepokolebljivoj podršci koju je dobio od svoje voljene majke. Dugo je krasio ekrane TV Pink svojim zadivljujućim prisustvom, osvajajući publiku svojom karizmom i stručnošću. Međutim, Milan je sada krenuo na put da prihvati nove horizonte i uđe u nove prilike. U nedavnom intervjuu, iskreno je podijelio neke od dubokih trenutaka koji su ostavili neizbrisiv trag u njegovoj duši.

 

 

Među najdražim iskustvima bio je razarajući gubitak njegovog dragog brata Nenada, koji je tragično podlegao sopstvenom očaju pre više od dve decenije. Nenad, koji je bio oženjen Milanovom majkom i dragi član njihove bliske porodice od Milanovog nepunih šest godina, prerano je preminuo u okviru zatvorske ćelije 1999. godine. Njegov odlazak je propraćen dirljivom porukom u kojoj je nesposobnost da duže trpi nepravednu patnju kojoj je bio podvrgnut.

Pojavile su se brojne pretpostavke o katalizatorima njegovog odlaska, ali je Milošević naknadno otkrio zamršenosti. Lično, prihvatio sam događaje koji su se odigrali između mog poslodavca i mene, i zajednički smo odlučili da sačuvamo njegovu povjerljivost. Niti sam izrazio bilo kakvu sklonost da se vratim na svoju poziciju u Pinku, niti mi je produženo vraćanje na posao, niti sam bio podvrgnut raskidu; umjesto toga, to je bila namjerna ostavka koja je propisno formalizovana kroz pažljivo napisano pismo. Tokom sezone retko dolazi do sukoba, ali Milan priznaje da je prešao normu. Trenutno se nalazi u potrazi za novom i obećavajućom prilikom. U početku, Milanova odluka da ode navela ga je da veruje da je povratak nezamisliv. Međutim, priznaje da budućnost ostaje neuhvatljiva i nepredvidiva.

 

 

Milan, kao osoba od integriteta, ne vidi potrebu da se vređa one koji su utrli put njegovom trenutnom uspjehu, jer smo svi zamjenjivi.