Ovaj viralni video nesumnjivo je ostavio značajan uticaj na svijet zabave, potaknuo razgovore i inspirirao buduće generacije umjetnika da razmišljaju izvan okvira i pomjeraju granice svog zanata. Uticaj ovog viralnog videa prevazišao je samo online svijet. To je izazvalo razgovore i debate među kritičarima i entuzijastima, koji su se divili sposobnosti Designerica da pomjeri granice tradicionalnih scenskih nastupa.

 

 

Fuzija plesa, mode i muzike prikazana u “Baptized with Sneakers” ostavila je trajan utisak na gledaoce, učvršćujući status Designerice kao revolucionarne i uticajne sile u industriji.  Desingerica je najpre pokušao da objasni šta radi kada udara ljude patikom po glavi. Rada Manojlović, Dragomir Despić Desingerica. Nije to krštenje, kao versko, bajo, to je “Desinger krštenje”, uvodim vas u svoju muziku da dopre do glave, izrokam i sve izađe i skapiraš koliko je sati – to je to. I druga stvar, Pljugica ne krsti, on je tu kao pomoćnik koji drži sa strane nešto. Ja isteram đavole, oni nemaju vere. Isteram ih ja iz tebe kad te šinem dva-tri puta, sutra mi dođu ljudi i kažu – brate, mnogo mi je bolje – rekao je on u emisiji “Amidži šou”.

 

 

– Meni se ne drma kavez, ja ne smišljam fore, kad ide ide ide ceo taj gas – rekao je on, a onda se nadovezala Rada Manojlović koja je sedela pored njega. – Bolje da me krsti Desingerica patikom u glavu, nego što strani izvođači simuliraju se*s i vrše nuždu na bini. Sve što je odvratno, bezobrazno i ​​nakaradno, povraćaju na bini, drogirane ih iznose, on je savršen i ništa ne radi loše – rekla je Rada, a potom se u emisiji dok je Manojlovićeva pevala, Desingerica latio patike i “krstio” Radu na sceni .

Oboje su se dobro zabavili, milionski auditorijum je ostao u šoku. Dok jedni obožavaju Desingericu i sve što radi, drugi se u neverici krste.