Izvještaji lokalnih medija potvrđuju nedavnu svađu Jelene Karleuše i Vike Miljković, koja je nastala zbog višegodišnjeg poslovnog spora. U javnosti već neko vrijeme kruže spekulacije o sukobu. Naime, bilo je javnih izjava da je agencija Viki Miljković angažovana za posebno renoviranje Karleušine vile na Dedinju. Međutim, očekivana saradnja ove dvije renomirane zvijezde na projektu “Zvezde Granda” nažalost je propala.

Tokom trajanja zabavne emisije “Zvezde Granda”, Jelena je samouvereno donela odluku da svoju kuću na Dedinju uredi Vikina ekipa. Prepoznajući obiman posao i veličinu svoje vile, Jelena je bila svjesna Vikinog stručnog tima i njihove sposobnosti da nabavljaju vrhunske materijale od renomiranih proizvođača, koji su obično dostupni samo velikimkorporacijama. Ova iznenađujuća saradnja je prkosila očekivanjima, jer Jelena i Viki ranije nikada nisu bile u dobrim odnosima, delom i zbog stalnih sukoba između Jelenine kume Svetlane Cece Ražnatović i Viki Miljković.

Nakon opsežnih pregovora, uključujući i uspešno sniženje cene, Jelena je donela konačnu i samouverenu odluku da se povuče iz ugovora neposredno pre potpisivanja ugovora. Iako tačni razlozi ovog prekida saradnje nisu eksplicitno objavljeni u medijima, spekuliše se da se to može pripisati dubokim ličnim nesporazumima ili značajnom nedostatku poverenja između dve istaknute ličnosti.

 

Bez obzira na to, javnost će ostati u mraku o razlozima neuspešne saradnje Jelene i Viki. Međutim, kako se situacija razvija, postoji velika mogućnost da ove dvije poznate ličnosti uspješno poprave svoje razlike i uspostave harmoničan radni odnos u budućnosti. Tokom svog boravka u poznatoj emisiji Zvezde Granda, dosledno su se ismevali i zadirkivali, ali na štetan način.