Jučerašnja saobraćajna nesreća u Srbiji izazvala je kolektivni talas šoka u celoj zemlji, jer se automobil kojim je upravljao 51-godišnji Dejan J. silovito naleteo na drugo vozilo i začas se zapalio u rasplamsanom paklu. Dejan, nažalost, nije preživeo nesreću, ostavljajući sumornu atmosferu u vazduhu.

 

Od spokojnog surčinskog sela, u kojem se Dejan našao u nevolji koja parali živce, do trenutka zastoja u nesreći na zadivljujućim visinama Jakova, tačno šest kilometara prostirala se pred njima, kao neizvesno putovanje u nepoznati ponor . Mogu se uočiti dokazi kočenja koji se protežu kroz cijeli manevar, što sugerira da su te osobe, ispunjene strahopoštovanjem i užasom, očajnički pokušavale da sačuvaju svoje živote od poremećenog vozača.

 

 

Prema iskusnim vozačima, malo je vjerovatno da je slučajno skrenuo u suprotnom smjeru; mnogo je vjerovatnije da je namjerno i namjerno zanemario pravila puta. Zamislite scenu na autoputu gde je nastao haos kada je automobil Fiat Punto, pod kontrolom sredovečnog muškarca po imenu Dejan J., izleteo u nadolazeći saobraćaj, u pratnji putnika po imenu N.K. Nesvjesni opasnosti, neoprezno su jurili brzom trakom. Iznenada, silovitom snagom, Fiat se frontalno sudario sa uglađenim automobilom Hyundai, kojim je upravljao mladić po imenu D.P. Udar je bio toliko snažan da je izazvao žestoki požar koji je zahvatio nesrećni Punto.

 

 

Usred haosa, Dejan J. je zadobio povrede, a njegovo telo svedoči o težini sudara. U međuvremenu, obojica N.K. i D.P., žrtve ove mučne nesreće, brzo su prebačeni u renomirani KBC Zemun na hitnu medicinsku pomoć. Istraga koja je u toku još uvek se bori sa zbunjujućim pitanjem kako je Dejan J. neobjašnjivo uspeo da se nađe u suprotnom smeru na užurbanom autoputu nedaleko od Obrenovca. Na osnovu insajderskih informacija Kurira, postoje tri zadivljujuća narativa oko misteriozne pojave “punta” postavljenog u suprotnom smeru.