Darko i njegova djevojka nedavno su prekinuli vezu, a to je bilo nešto što se i očekivalo da će se na kraju dogoditi.Darko Lazić je nesumnjivo talentovan pevač, stalno okružen tračevima i aferama. Izazovi sa kojima se suočavao u životu samo su ga ojačali, jer je savladao iskustva bliske smrti, kao što je užasna saobraćajna nesreća koju je doživio prije četiri godine. Uprkos svemu, ostaje otporan i nezaustavljiv u određenim aspektima svog života. Međutim, ni to ga nije moglo odvratiti. Odmah po otpuštanju iz bolnice, uprkos tome što je imao samo jednu nogu, neustrašivo je skočio nazad na motocikl bez kacige i vozačke dozvole, gurajući ga do brzina većih od 200 km/h.

 

Njegovi susreti sa nadležnima zbog vožnje pod dejstvom alkohola i droge rezultirali su višestrukim novčanim kaznama, ali je besramno ponovio svoje nepromišljeno ponašanje. Zanimljivo je da je u tom periodu uspostavio vezu sa Mirsom Switzercem, ozloglašenim bosanskim mafijašom, koji mu je pružio finansijsku pomoć u zamjenu za pakt sa đavolom. Od tog dana preuzeo je potpunu kontrolu nad svojom karijerom.

 

Upravo iz tog razloga Darko Lazić je donio odluku da se iz Srbije preseli u Njemačku, jer mu to omogućava mnogo lakši pristup nastupima i stalnu podršku Mirsinih pratilaca. Darko se sada uspješno suočio sa svojim prošlim demonima i pronašao ljubav u svojoj supruzi Kristini.

 

Trenutno kreće na turneju po Australiji. Osim toga, nedavno je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj razgovara sa Katarinom, uz natpis “još 7 dana”. Nadalje, odgovorila je Katarinina sestra, ohrabrujući svog zeta, jer se za to vrijeme vidno mučio odvojen od supruge.

Preporučujemo