U rasponu od preko dvadeset godina Dragana Mirković i Toni Bijelić bili su oličenje ljubavi, radosti i zajedništva. Krenuli su na svoj put izgradnje obitelji u razdoblju oporavka od ožiljaka koje su ostavili sukobi iz 1990-ih, a činilo se da nikakva sila ne može poremetiti čvrste temelje koje su postavili.

Jasno, svemu mora doći kraj. Trenutačna vijest vrti se oko razdvajanja nekada vrlo cijenjenog para, koji dominira razgovorima u posljednje vrijeme. Unutar granica svog kućanstva, podržavali su tradiciju i obrede i pravoslavne i katoličke vjere, osiguravajući da njihova djeca budu odgojena u okruženju koje prihvaća obje religijske perspektive.

Unatoč zategnutim odnosima i samostalnom životu, Dragana i Toni našli su vremena i čestitali Uskrs jer se danas obilježava taj blagdan po gregorijanskom kalendaru. U svom Insta storyju poznata folk pjevačica podijelila je uskršnju čestitku uz divnu fotografiju:

Osim toga, oglasio se i njezin bivši suprug, koji je nedavno ponovno aktivirao svoj Instagram profil. Popraćena živopisnom slikom košare pune šarenih jaja, fraza “Sretan Uskrs” krasi scenu dok melodična skladba “Uskrs dolazi”.

Preporučujemo