U šokantnom preokretu događaja, Dalila i Dejan su se ponovo okupili, ostavljajući sve u neverici. Mitrović, poznat po svojim lukavstvima, uspio je da ih spoji osmišljavajući plan od kojeg se očekuju teške posljedice. Ovo neočekivano ponovno okupljanje sve je iznenadilo jer niko nije očekivao ovakav razvoj događaja.Prije nekoliko dana održalo se veliko superfinale Zadruge, rijalitija koji je oborio rekorde gledanosti i nadmašio sva očekivanja. U trijumfalnom ishodu, Dejan Daragojević je izašao kao pobednik, koji je osvojio pozamašnu nagradu od 50.000 evra. Slijede na drugom mjestu Dalila, koja je nagrađena vrijednom montažnom kućom.

 

Uprkos nekim kritikama koje su sugerisale da nije zaslužila svoju poziciju u superfinalu, a neki čak spekulišu da je Željko Mitrović uticao na njen plasman, Dalilin uspeh ostaje svedočanstvo njenog uspeha. Zaista, intrigantno je da su i Željko Mitrović, čelnik Pink televizije, i kreator ovog rijalitija, nedvosmisleno potvrdili postojanje šeste sezone Zadruge.

 

 

 

 

Uprkos prethodnim sumnjama, zvanična potvrda je već u septembru izazvala glasine o potencijalnim stanarima ovog velebnog imanja. Spekulacije sugerišu da bi jedan od učesnika mogao biti Radomir Taki Marinković, otac kontroverzne starlete Maje Marinković, iako ta tvrdnja ostaje neproverena. Nakon rijalitija, sa sigurnošću možemo reći da nam svako veče pruža uzbudljivu priliku da uđemo u Narodnu pitu. Ova nevjerovatna emisija uključuje bivše članove zadruge koji ljubazno odgovaraju na sva pitanja koja postavljaju gledaoci uživo.

 

 

A ono što je još fascinantnije je nedavna najava Milice Mitrović da će Dejan i Dalila zajedno nastupiti u emisiji ovog ponedeljka. Neustrašivo će se obraćati na upite obožavatelja i mrzitelja, raspravljajući o svom razvodu i podjeli imovine. Sa saznanjem da ove dvije osobe nisu komunicirale već duže vrijeme, očekujemo zaista uzbudljivu i intenzivnu epizodu.