O Goci Tržan, srpski mediji uvijek imaju nešto novo da napišu. Uglavnom je to povezano sa njenim privatnim životom, jer u posljednje vrijeme i ne radi puno po pitanju svoje muzičke karijere. Jako dobro se zna, da je nakon Ivana Marinkovića, dugo vremena bila solo, a sada je u vezi sa 23 godine mlađim muškarcem. Ima kćerku iz prvoga braka, o kojoj je govorila za jedan srpski medij prije par dana.

Kći Goce Tržan progovorila o svom ocu Ivanu Marinkoviću

Goca Tržan i njezina obitelj dugi niz godina oslikavaju živote u reality showu Moj savršeni brak koji se emitira na televiziji K1. Osim pjevačice i supruga Raše i kćerkice Goce Tržan, dio spomenutog realityja je i ona. Budući da nikad ne uljepšava svoj život, Gokar svoj neuljepšani život prikazuje u realityju. Tako smo jednom prilikom imali priliku čuti razgovor pjevačice i njezine 16-godišnje kćeri Lene, kada su razgovarali o bolnoj temi za obitelj, a to je Gorkin bivši suprug Ivan Marinkovich. – Da je postupio drugačije, moglo je biti puno bolje, sve je moglo biti drugačije. Iznevjerio me u određenim situacijama – čujemo kako Lena govori mami

– Znaš li da nisi imao ništa s ovim? – upita Goca. – Znam ovo, ali opet, moj otac je… Goca je nastavila da priča sa ćerkom, koja nije krila frustraciju svime, piše “Alo!”. Na pitanje kako riješiti problem, Lena je odgovorila: “Ne možete.” – Sto puta ti kažem “izvini” u njegovo ime – nastavlja pjevačica. – Ne možete ništa učiniti, sve je na njemu. Duša mu je ranjena kao i uvijek – reakcija je djevojke

– Mislim da jednostavno nije shvaćao što radi. Za njega cilj opravdava sredstvo i on gubi iz vida širu sliku. Pokušavam to negdje shvatiti – kaže bivša Ivanova supruga. – Ne razumijem. Probaj, neću razumjeti. Nema se što razumjeti ili ne razumjeti. Hvala Bogu da je on svjestan čovjek koji zna šta radi – odlučila je kćerka Goce Tržan, dodala je pjevačica na kraju:

– Ne znam zna li. Inače, Goca Tržan poznata je po svojoj brutalnoj iskrenosti, uvijek iznosi detalje iz svog života, a ovoga puta zavirila je u svoju nutrinu.

Naime, pjevačica je pričala o intimnim iskustvima kroz život, pa je njezina otvorenost iznenadila mnoge: – Veličina nije bitna ako partner zna što radi. Dok sam bila mlađa, eksperimentirala sam sa seksom na različitim mjestima, ali najopušteniji sam bila u spavaćoj sobi. Naravno, smatram da su ljudi još uvijek šokirani kada netko otvoreno govori o ****, ali mislim da je to važna tema za nas kao društvo.

Roditelji moraju s djecom razgovarati o seksu kako se kasnije ne bi dogodilo nešto još nepodnošljivije. – Prije svega mislim na stvari poput abortusa. Naša djeca nisu obrazovana pa ne čudi kakva je statistika. Uostalom, nema ništa loše u čekanju. Najbolje vrijeme za vezu je u starosti, meni je to najbolje nakon četrdesete. Žene nekako najbolje znaju što žele i neće pristati ni na što. Podsjetimo, pjevačica je nedavno progovorila o svom suprugu i priznala zašto se on ne umara od nje.

– Ne mogu biti s nekim s kim ne provodim puno vremena, mora mi biti blizu da ga uvijek nosim sa sobom, a da mi ne dosadi. Muškarci mi nevjerojatno brzo dosade, a jedini muškarac koji mi ne dosadi je moj sadašnji suprug, jer je on totalno lud – priznala je Tezanova u svojoj emisiji.

Preporučujemo