Zapanjujuća fotografija majke Aleksandre Prijović, koja samouvereno pozira u kupaćem kostimu pored Aleksandre, zahvatila je društvene mreže. Aleksandra Prijović trenutno je nesumnjivo jedna od najpoželjnijih žena na Balkanu, ali se ne može zanemariti izuzetna figura i privlačnost njene majke. Iako ima skoro 60 godina, niko ne bi pogodio njene godine. Fotografija Borke Mihajlović, majke Aleksandre Prijović, koja zanosno pozira pored bazena, izazvala je ogromnu pažnju i pohvale na društvenim platformama.

Ne samo da je dobila bezbroj komplimenata za svoj izgled, već su je mnogi proglasili zadivljujućom poput Cece, što joj je potencijalno donelo titulu najlepše bake Srbije. Aleksandra Prijović je neverovatno talentovana srpska pevačica koja je izvršila veliki uticaj u muzičkoj industriji Balkana. Od malih nogu je plijenila publiku svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima i naelektrizirajućim scenskim prisustvom. Njen uspon slave započeo je impresivnim nastupom na takmičenju “Zvezde Granda” 2010. godine, gde je obezbedila zasluženo drugo mesto.

 

 

Od tada se posvetila svojoj muzičkoj karijeri i skupila sve veći broj odanih obožavatelja. Sa svojom jedinstvenom mješavinom pop i folk utjecaja, njeni singlovi stalno se penju na vrh top-lista. Pored uspešne muzičke karijere, Aleksandra samouvereno održava jaku prisutnost u medijima i na društvenim mrežama, ljubazno dele poglede iz svog privatnog života.

 

 

Neprekidno je plijenila pažnju tabloida i medija, pre svega zahvaljujući visokoprofilnoj vezi sa kolegom Filipom Živojinovićem, cenjenim potomkom srpskih ikona Lepe Brene i Slobodana Živojinovića. Njihova zajednica, proslavljena 2018. godine, svedoči o Aleksandrinoj magnetskoj privlačnosti. Naročito je poznata ne samo po svom muzičkom umeću, već i po svom prepoznatljivom izgledu i besprekornom stilu, koji je ostavio neizbrisiv trag u živopisnom muzičkom pejzažu Balkana.

Preporučujemo