Uprkos razlici u godinama, Seka i Veljko uspjeli su da ostvare jedan od najskladnijih brakova. Od trenutka kada ga je ugledala, Seka Aleksić je duboko u sebi znala da je Veljko  muškarac s kojim joj je suđeno da provede život.

“Kad sam se susrela s Veljkom, njegov fizički izgled odmah mi se dopao, natjeravši me da zatvorim oči i samouvjereno izjavim: “On je taj za kojeg ću se udati.” Bilo je kao da je između nas prošlo intuitivno razumijevanje, vidljivo ne samo u njegovu pogledu, već u svakom aspektu njegova bića.”

Godine 2010. donijeli su odluku da svoju ljubav učvrste svetom bračnom vezom, a Seka je s nestrpljenjem iščekivala trenutak kada će izgovoriti značajnu riječ “da”.

Od početka njihova partnerstva smatrali su se savršeno usklađenim parom u svim aspektima, uključujući njihovu fizičku kompatibilnost. Prisutnost dobne razlike nikada nije predstavljala prepreku njihovoj vezi.

“Značaj godina je nešto u što istinski vjerujem i vjerujem da je savršena razlika u godinama upravo ono što imamo moj suprug i ja. Dvije godine sam starija od Veljka – rekla je Seka Aleksić koja u aprilu slavi svoj 43. rođendan.

Preporučujemo