Poznati vokal Steve Harwell trenutno se nalazi u duboko kritičnom stanju, nakon što se hrabro borio protiv raznih zdravstvenih komplikacija tokom godina. Teška srca se oprašta od njegove voljene porodice, dok njegov odani menadžer tmurno saopštava da se cenjenom frontmenu grupe “Smash Mouth” očekuje još samo nedelju dana u ovom carstvu smrtnika.

 

 

Harvelova dugotrajna konzumacija alkohola ga je, nažalost, dovela do konačnog muka zatajenja jetre, zbog čega je bio potreban njegov nedavni prijem u zdravstvenu ustanovu. Uvaženi vokal Steve Harwell trenutno se podvrgava posebnoj brizi u udobnosti svoje rezidencije, gdje se skup njegove voljene porodice i dragih poznanika okuplja već tri dana bez prekida.Neminovna smrt poznatog pevača potresa najmilije dok se opraštaju, dok menadžer sumorno predviđa da će mu u dragocenom životu ostati samo sedam dana.

 

 

Otkriće stiže skoro dvije godine nakon uznemirujućeg događaja u kojem je Stiv pokazao znakove dezorijentacije tokom spektakla uživo, izgovarajući nepovezano i žestoko vičući prema publici. Ovaj uznemirujući incident podstakao je njegovo brzo proglašenje penzionisanja. Tokom tog perioda, Steveovi saradnici su otkrili da se suočava sa raznim zdravstvenim izazovima, uključujući kardiomiopatiju, stanje koje pogađa srčani mišić, zatajenje srca i Wernickeovu encefalopatiju, teški sindrom koji dovodi do niza dodatnih poremećaja.

 

 

Nadalje, TMZ je objavio da se Stiv bori s ovisnošću o narkoticima. Steve Harwell, iskusni umjetnik sa istaknutim 56 godina iskustva, uljepšao je svijet svojim muzičkim umijećem kao frontmen renomiranog benda “Smash Mouth”. Ova kultna grupa, poznata po svojim bezvremenskim hitovima kao što su “All Star”, “I’m a Believer” i njihovom nezaboravnom doprinosu omiljenom filmu “Shrek”, očarala je publiku i ostavila neizbrisiv trag u muzičkoj industriji.

Preporučujemo